Utmaningsresan fortsätter...

... o jag bara ramlar längre och längre ner på resultatlistan :-( Supertråkigt!! Hade hoppats att jag skulle klättra lite efter denna 5:e omgång, men jag ramlade ner ytterligare 6 placeringar.
Denna omgång gällde det ju att scraplifta en annan LO. Jag var nästan den enda som inte liftade själva upplägget och alla tre topp-placeringar hade valt att lifta just upplägget. Hmm...var det en ren tillfällighet eller!?! Jag tror att många inte har en aning om vad som gäller vid scrapliftning. Att lifta någon menas ju att man ska inspireras av den Lo:n som man liftar. Man ska mao INTE gör den exakt likadan. Då är det en CASE (Copy And Steel Everything)man gjort. Jag liftade således färgkombinationen samt "medaljongerna" i LO:n.
Tråkigt att många, förmodligen, stirrat sig blind på upplägget och glömde oss andra. Jättetråkigt då man själv blev nöjd.

Här är LO:n man skulle lifta:


Och så här blev mitt bidrag:

image100

Ni får gärna kommentera mina synpunkter på det här med scrapliftning! Håller ni med, eller vad tycker Ni??

//MVH Åsa

Sparken...

Idag släppte min chef en bomb på jobbet. Jag fick nämligen sparken :-(
Efter att ha jobbat i en present- och inredningsbutik i stan i 6 år så är man helt plötsligt inte välkommen på jobbet längre. Min arbetskompis och jag fick en smärre chock. Vi har ju precis totalrenoverat på jobbet och stylat om hela butiken. Vi jobbade från 10 till 23 i ett flertal dagar i slutet av september. Totalt slet för vår chef bara för att vi tycker att det är så himla roligt och vi älskar att jobba ihop. Iaf jag o min arbetarkompis Pillan.
Nu vill inte Pillan vara kvar heller och frågan är väl hur länge hon får vara kvar och om butiken kommer att avvecklas. Vi fattar inte vad som pågår i chefens huvud!! Vad tänker hon med!?!

Just nu känns det inte alls roligt att man ska jobba ilag med chefen imorgon o sen jobba hela helgen, även söndag. Bara för att man varit sjysst mot chefen så att hon kan åka på "Ladies Night" i Sundsvall!!

Just nu känns livet bara BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!

//Åsa

Gaaaahhh...

...att man aldrig lär sig!!!! Jag är ingen snabbscrappare och att dessutom snabbscrappa två timmar inna deadline inför scraputmaningens utmaningsresa är ingen höjdare!!! Iaf blir resultatet skitdåligt. BLÄÄÄÄ!!!

Är så missnöjd med resultatet o dessutom så var jag stressad då jag fotade i mörkret, så jag glömde redigera LO:n i PS för att få bättre resultat. Layouten var ju jättemörk såg jag då de lagt upp den, men då var det ju för sent iaf :-(

Jag som var så nöjd med utmaningarna nr.2 och 3. Tur att jag är mer nöjd med den jag skickat in nu då (nr5). Ligger ju inte så himla bra till på sammanställningen ju, nr 34 :-( Halkade ner från plats 26 till 34 pg.a denna :-(

Ja, ja ni ska få se den, men jag lägger in den som liten bild som ni får klicka på ;-)



Ris och ros mottages tacksamt!!!

Tack för titten!
//Åsa

Tredje utmaningen i utmaningsresan...

...är nu avklarad. Eller egentligen så är ju den fjärde oxå avklarad, men där inväntar vi röstningen som ska pågå fram t.o.m fredag, så den visar jag inte förrän nästa vecka. Vilket kanske är lika bra, då jag inte blev särskilt nöjd med den.

Hur som...denna tredje omgån så var temat metall. Man skulle således använda sig av metalliska dekorationer och/eller metallic färg. Eftersom jag inte äger sådan färg så höll jag mig enbart till de metalliska dekorationerna.

Jag gjorde (iaf enligt mig) en lite tuffar LO eftersom jag ville att metalldekorationerna skulle passa så bra in som möjligt. Och eftersom jag har en så söt liten dotter och inte en liten tuffing så blev temat svårare än jag hade trott. Jag hittade iaf kort på min dotter där hon åker 4-hjuling med sin farfar, vilket hon älskar.

Så jag skapade med dessa foton och använde mig utav papper från Basic Greys nya serie Pheripherry som jag tycker är lite "killiga".

Här är min layout (om ni inte redan listat ut vilken som är min ;-) )

image97

P.s. 1000000 tack till alla er som röstat på mig i utmaningsresan!!! Det betyder oerhört mycket!!!

//Åsa

Ännu ett bidrag till utmaningsresan...

Visar då mitt andra bidrag till scraputmaningens utmaningsresa. Blev så otroligt nöjd själv med resultatet och därför känns det extra hårt då man inte ens placerar sig på top10.

Lämna gärna en kommentar över vad NI tycker. Vill ju utvecklas som scrappare och som den självkritiker man är så tycker man ofta att ALLA andra gör så mycket läckra kreativa saker och en annans layouter bara känns blähäää.


Nåja man ska väl lyssna på dem som säger att man scrappar för sin egen skull, men man vill ju ändå få någon slags bekräftelse på att det man gör är bra, eller hur!?!

Här är iaf mitt bidrag som var på temat "Utveckling"

image96

//Åsa

Åsså en misslyckad layout...

ja för vissa blir man inte nöjd med heller.
Denna gjorde jag till min Bom. Det var till den första utmaningen i scraputmaningens utmaningsresa med tema: "avkapat motiv".
Jag fullkomligt hatar detta hemska kort på mig själv, men det är ju den bistra verkligheten som visar hur jag tyvärr ser ut. För att slippa se hela mig så kapade jag av en bit ;-)

Här är Lo:n

image95

Lämna gärna en kommentar!!!

//Åsa

"Taggad"...

jag har blivit taggad eller tagen eller vad man säger på fin svengelska :-D av Hanna/fnyz


Här är reglerna:
1. länka till den som har taggat dig!
2. Berätta 7 personliga sanningar om dig!
3. Tagga 7 nya personer i slutet av ditt inlägg!
4. Skriv ett meddelande i de 7 personernas blogg så att
de uppmärksammar att de blivit taggade!

Okej.......
1. Jag är oerhört rädd för småkryp.
2. Jag är inte musikalisk, men är en jäkel på att läsa noter ;-) (co-driver)
3. Däremot sjunger jag väldigt gärna högt för mig själv.
4. Jag tycker att andras fötter, förutom min dotters, är lite småäckliga!
5. Jag ääääälskar choklad och kan äta det i mängder.
6. Jag är fruktansvärt mörkrädd och hatar att gå runt och släcka ner alla lampor ensam i huset.
7. Jag har en liten fobi mot disktrasor, som jag kan tycka är mycket äckliga. Tar gärna en ny oanvänd om jag ex. ska torka av bordet på jobbet.

Dom jag taggar är;
claudia79
annika5064
cheri
Jo79
malin.d
skumpis
kikkan


Så där ja..."Upddraget utfört" ;-)

//Åsa

RSS 2.0