Vår lilla midsommartjej!

Åhh så många underbara foton Elin/Pylle hade tagit på vår söta Ellen i sin midsommarkrans.
Tusen tack för det!!! :-D
Nu kan jag scrappa minst 20 layouter om jag skulle vilja, det är ju svårt att välja bort några  ;-)
Kransen hade för övrigt jag gjort. Blev t.o.m riktigt nöjd, vilket jag aldrig blivit tidigare.
Kolla in själva!

image25

   

//Åsa

P.s Klicka på de små bilderna för att göra dem större D.s


Jag har blivit utmanad!

Jag har blivit utmanad av kikkan, bitte71 o Sosofofie

REGLER:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ?tagna? ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ?tagna? och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag är oerhört pedantisk, iaf när det kommer till den ordningen jag vill ha här hemma. Möblerar ofta om i skåpen efter att maken eller nån annan plockat ur diskmaskinen, viker om tvätten o hänger tavlorna raka etc.

2. Jag är löjligt rädd för småkryp. O då menar jag de flesta småkryp. Värst är dock spindlar! Försöker att bli bättre så att jag inte ska skrämma min dotter, men det går väl si så där.

3. Jag ogillar att ta i andras disktrasor! Vet inte varför, men jag har väääldigt svårt för det.

4. Jag har en smärre fotfobi. Med det menar jag att jag inte tycker om att ge andra, förutom min gosiga dotters underbara lena fötter, en fotmassage.

5. Jag är oerhört tankspridd o glömsk. Vet att jag en gång for från mina föräldrars hus o hem till min lägenhet, som låg 1,5 mil bort. Då jag kom dit visade det sig att jag hade mina lägenhetsnycklar hos mina föräldrar.

6. Jag skulle aldrig...iofs ska man aldrig säga aldrig...bada naken om det inte var så att det endast var jag och maken och jag med säkerhet visste att ingen kunde se oss.  Jag är nog den enda (iaf som jag vet) som bangat när det kommit till sena/nattliga nakenbad vid sommarfester

Nu utmanar jag:  MammaTillAmyLee, Inafia, jen82, mystjejen och Asamia..Lycka till!

Åsså en ny layout

Japp jag har skapat! Trots att det varit midsommar med allt vad det innebär ;-)
Fast ska jag vara ärlig så gjorde jag denna layout klar da´n före midsommarafton. Layouten är gjord efter skissen på swe-bloggen för v.24. Blev så förtjust i den som claudia79 gjort så jag tänkte först lifta henne, men så kom jag ju på att jag kunde göra min egen tolkning av skissen ;-)
Var på en "miniscrapträff" hos Hanna/Fnyz på onsdagen. Gjorde denna nästan helt klar då. Det vara endast några finjusteringar kvar till dagen efter. Men sen ska man ju fota oxå, det är det som tagit lite tid.
Men, men...den som väntar på nå´t gott heter det ju ;-)

Här är den iaf och som vanligt är det ris eller ros som gäller, så kommentera nu!!! :-D

image24

Scrappar fortfarande "gamla" kort. Försöker att komma i takt så att jag kan beställa lite nytagna foton. Med nytagna menar jag foton tagna från maj och framåt ;-)

Jag har använt mig av:
Papper/ Cardstock: Bazzil Cs, Basic Grey (Gypsy och Sophie)
Dekorationer: Thickers-bokstäver (American Crafts), Stickers-bokstäver (Ki Memories), Blommor: Heidi swapp ( stor gul), You do (svart), Prima (små blommor, gula o rosa) Knappar (Foof a´la), Floss (Karen Foster), Label holder (MM), OK-swirls, sidenband, Fluid chalk (Charcoal), Hjärtan ritade o utklippta för hand, egenhändigt gjord minitag

Ett litet kort

Gjorde ett kort så där "bara för att". Kan ju vara bra att ha ;-) Använde en av mina söta hänglar som jag köpte då det mässa i Gävle.
Så här blev det:
image23

Lämna gärna en kommentar!

En layout...

Har efter mycket möda lyckats knepa ihop en layout som jag började med förra veckan då Hanna/Fnyz, Elin/Pylle o en till tjej som heter Maria var här hos mig på scrapträff.

Jag gjorde layouten efter en skiss som jag hittade inne hos webmosterhelene´s skissblogg. Vände o vred lite på den men man kan nog se likheten ;-) Det är skissen som heter "Gammal skiss nr 10"

Här är layouten iaf:

image21

Jag har använt mig av:
Papper/ Cardstock: Bazzil Cs, Li'l Davis Designs (Glitter Garden)
Dekorationer: Chipboardbokstäver Pressed petals), Blommor (You do), Big brad (Bazzil), Clearstamps (Autumn leaves), Photo anchors (7 Gypsies), Sidenband, Brads (American craft), QK-bokstäver (Uptown girl), Fluid chalk (Charcoal), Pennor: Sakura soufflé (vit), Faber castell (svart)


// Åsa 
P.s. Jag blir superglad över kommentarer ;-)

Ett litet gratulationskort...

Här kommer ett litet grattis-kort som jag gjort så där "bara för att". Tycker att det är roligt med lite omväxling från mina layouter att skapa kort.
De söta hänglarna har jag fått i en RAK av bitte71, tusen tack för det!!

image20

Jag har använt:
Papper/ Carsdtock: Bazzil CS, Basic Grey (Lily kate)
Dekorationer: Band, Floss, Primablommor (s, m o L), Fluid chalk, QK-bokstäver (metro), Pennor (Sakura soufflé- vit, Faber Castell- svart)
Stämpelmotivet är målat med distresser o nederkanten på den vänstra hängelkanten är det stickles (glitterlim) på.
Har satt fast motivet med 3-D kuddar för att få lite "liv" i kortet.

Jag vann!!!!!

Gick in på minneskatten.se igår och fick se att det var ju jag som hade vunnit deras skisstävling för maj. Sååå himla roligt. Har ju aldrig vunnit nån sådan tävling förut. Vann en scrappizutmaning en gång, men då var ju priset att man blev publicerad på första sidan. Det var ju inte helt fel det heller. Det var otroligt smickrande o jag kände mig otroligt stolt..
Sen vann jag faktiskt en tävling på en CC som scrappiz anordnade. Då gjorde jag en layout som inte fick innehålla några foton och jag visste exakt vad jag skulle scrappa om då. Jag gjorde en LO om händelser från året då min dotter föddes.

Extra roligt att vinna denna gång, var det eftersom jag scrappade om helt vanliga kort. En vardagshändelse. Annars är det ofta att layouter med "vackra" kort vinner, eller har jag fel??

Ja, ja roligt var det iaf ;-) Ser så fram emot att få shoppa ;-)

// Åsa

Här var det stilltje...F-låt!

Sommaren har kopplat greppet om mig. Iaf  har den det den senaste veckan. Därav min frånvaro också. Det soliga vädret har fått ut mig i gröngräset. Har dock fått hålla mig mestadels i skuggen eftersom jag lyckades med konsten att få hela kroppen full med soleksem.

Har dock knåpat ihop en Layout till magdas maj-junitävling. Deadline var den 5/6 men jag var osäker på om jag fick lägga ut den innan den syntes på deras hemsida. NU finns den ju att beskåda inne hos dem och därför hoppas jag att det är okej att jag lägger upp den här inne också.

Tävlingen gick ut på att inspireras av en målning gjord av Carl Larsson som heter "De mina".
Min Layout fick således en "gammal o sliten" touch.

Här är målningen man skulle inspireras av:


Och här är min layout:


Jag har använt mig av:
Papper/ Cardstock: Bazzil Cs, Upsy Daisy Designs (Sweet slumber), MME ( Wild asapragus ), Creative Imaginations ( Narratives by Karen Russell)
Dekorationer: Rubons: MM (Beach- vit); Chipboardbokstäver: Heidi swapp; Scrappers floss: Karen Foster; Akrylfärg; Crystal brads: MM; Chipboard-swirl: Fancy pants; QK-fasteners; Loopy brad: Karen foster; Fluid chalk: Chestnut roan
Penna: Zig journal & title (brun)

Jag äääälskar att få post...

...iaf när det ligger sån´t här "lördagsgodis" i brevlådan ;-)
Räkningar och reklam kan jag gott vara utan ;-)

image17

Så mycket fint...allt inhandlat på scrapit. Jag ääälskar att shoppa scrapgrejjer :-D

//Åsa

Scrapliftat Pylle/Elin...

En kompis till mig kom hit igår kväll för att scrappa. Det var superkul. Vi scrappade o fikade på nybakt kladdkaka...MUMS!!
Och jag överträffade mig själv tror jag! Jag lyckades med konsten att scrappa en Lo på lite drygt 2 timmar :-o Det har nog inte hänt sen...hmmm....minns inte. Det har nog aldrig hänt tidigare ;-) Att det hände kan till viss del bero på att jag scrapliftade en av Pylles superfina LO:s.

Jag scrappade om  Esters (Pylles dotter och Ellens kompis) 1-års dag. Idén till scrapliften fick jag av fnyz/ Hanna. Hon scrapliftade nämligen en av mina Lo:s då hon scrappade om Ellens födelsedag. Och då hon scrappade om Esters födelsedag scrapliftade hon Pylle/ Elin. Det tyckte jag var en rolig idé så jag gjorde likadant. :-)

Här är min liftning
image16

Jag har använt mig av:
Papper/ CS: Bazzil Cs, Urban Lily
Dekorationer: Jigsaw Alpha (Making Memories), Journal spots (Heidi Swapp), Öljett (Provo craft), Zick Zack-band, Bomullsband, Häftklammrar, Fluid Chalk (Charcoal), Akrylfärg
Penna: Sakura Soufflé (vit), Faber-castell (svart)
Pilen är fastsatt med 3-D kuddar

RSS 2.0