Rea, Rea, Rea

Skynda fynda...som man brukar säga...Det är nämligen REA på Lilla Handarbetsboden.se

Skapat åt Scrapbookbutiken.se

Har gjort ännu en layout åt Scrapbookbutiken.se. Denna gång blev det en layout om dottern. Har så många fina kort på henne från i våras då jag fotade henne bland en massa vitsippor i en skogsdunge, här hemma i byn. Där jag fotade henne fanns oxå en gammal vagn o hjulen på denna vagn är sådär härligt rostiga ;-) Så fotona på denna Lo är tagna när hon stod där vid vagnen o "poserade" för sin scrapgalna o foto-tokiga mamma :-D
Visst är hon söt!?!

Tyckte att det söta Uggle-pappret från Sassafrass Lass passade in på denna Lo. Hon ser ju ut som om hon säger "Ho- Ho", då hon tittar fram igenom hjulet ;-)

image127

Allt material finner Ni naturligtvis i Butikens Webbshop

// Åsa

God fortsättning på Julen...

Så är denna julen över. Swisch säger det, så är man trött på julskinkan, paketen öppnade o magarna jäser över av allt knäck- och godisätande! Men så är det ju varje år...iaf här hos oss ;-)
Idag tog maken och jag en promenad iaf. Så skönt att få "röra lite på fläsket". Det skulle jag behöva göra varje dag. Min kondis var inte vad den en gång varit...konstigt.

Iaf så var julen relativt lugn hos oss. På förmiddagen for vi hem till mina föräldrar för att äta julgröt o skinkmacka samt julklappsutdelning. Dotterna var alldeles lyrisk av alla paket. Speciellt det som innehöll en dockvagn :-) Sen var alla prinsessgrejjerna inte helt fel heller. Den ena tiaran hon fick hängde med vid frukostbordet igår oxå.

Sen for vi hem och gick över till "nästgårds", där mina svärföräldrar bor. Där vankades det julmat och ris a´la malta, som jag tror att vi egentligen inte ens ville ha. Magarna var redan då proppmätta, men vad gör man inte för att höja julstämningen ;-)
Tomten besökte oss , eller det var nog barnen han besökte mest. Det var iaf till de som han hade paket med sig. Dotterns ögon har nog aldrig varit så stora som då han, eller hon (det var ju svägerskan som fick agera i år) knackade på fönstret o sen stampade upp på bron med säcken på ryggen.

Dottern fick sin efterlängtade gunghäst av tomten och det är nästintill det enda hon pratar om nu :-D

// Åsa

Lite bilder från vår jul:

     

Dt-alster för Scrapbookbutiken

Så har jag gjort ytterligare ett alster åt scrapbookbutiken.
Det blev en relativt enkel Lo om makens syterdotter o tillika Ellens storkusin. En tjej som vi ofta varit barnvakt åt då vi inte hade egna barn.

image122

Jag har använt mig av papper från Imagination Projekt (The big apple och walk on madison avenue). Bakgrunden är ett cardstock som heter "Prism - Dark Visard". Jag har dekorerat med knappar från foof-a-la och filtband från Queen&co. Allt material finns naturligtvis i shoppen


// Åsa

OOOOIIIIIII, GAAAAHHHHH, JIIIIPPPPIIII!!!!

Jag kom tvåa!!!! Jag har vunnit en megastor scrapväska. Shit tror inte att det är sant. Snacka om julklapp!!

Kom tvåa i den stora tävlingen på Jommas Lilla Krypin. Fick näst mest röster efter Anna/ Augusti73, som för övrigt var min favorit :-)
En sådan väska var det:

Inte illa va??? Och dessutom har jag ju nyss köpt denna:
som matchar super :-D På baksidan av denna pappersväska finns ett "handtag" som gör att jag kan sätta fast den på min nya dragväska, på handtaget :-)
Jag kommer att se så snygg ut på nästa scrapträff ;-)

Bidrgaet som jag kom tvåa med är denna:

image121

Och jag blev faktiskt väldigt nöjd med denna :-)

Ris o ros mottages som vanligt med tacksamhet :-D

// Åsa

Skapat...

Jag har skapat. Känner mig faktiskt liiite produktiv :-) Var ju "duktig" då Scraputmaningen körde sin utmaningsresa o gjorde då minst 1 Lo / vecka. Men sen tappade jag liksom orken. 10 veckor var lite drygt o jag hoppade faktiskt den sista veckan, så för mig blev det end. 9 bidrag gjorda.
Men nu har jag skapat igen o ytterligare en (en dt-Lo) är nästan klar :-) Dessutom gjorde jag ju ett bidrag till Jommas Lilla krypin oxå, men där är ju inte omröstningen klar så det är väl bäst att inte visa den än ;-)

Har ju en stooor korthög med kort som ska scrappas så det är väl tur att jag börjat sätta lite fart. Snart är det ju dags för ett nytt år och med det oxå ett nytt familjealbum, det för året 2008.

Här är iaf layouten, som f.ö. handlar om dotterns första (o hittills enda) frisörbesök, då hon var knappt 1,5 år. Med tanke på min stundande arbetslöshet o att det numer kostar över 200 kr att klippa henne så lär det dröja med frisörbesök i framtiden. "Morsan" ska istället ta fram saxen ;-) Frisörsaxen denna gång, inte scrap-saxen ;-)

image120

Har använt papper från Basic Grey ( Stella Ruby, Recess) samt Crate (Crush coll.)
Dekorationer är: Chipboardhjärta (Heidi Swapp), Filtband (Queen & Co.), Rubons (MME), Journalingcard (7gypsies), Scrappers floss, Chipboard-thickers ( American Crafts), Qk-bokstäver (metro), Photo anchor (7gypsies), Fluid chalk( Charcoal), div. band och garn.

Ge mig lite ris eller ros...SNÄLLA!!!

// Åsa

Lilla Handarbetsboden har öppnat en webbshop!

Äntligen är den färdig, eller ja näst intill iaf ;-) Artiklar läggs ju upp hela tiden...både "gammalt" som nutt :-D

Kolla här:

 image119

Det är ju fraktfritt oxå på alla ordrar över 200 kr (t.o.m inatt :-o )

Sen är det ju skyltsöndag i Bollnäs idag. Och jag hörde att de hade specialpriser på en hel del scrapbooking-grejjer oxå :-D...Vad sägs om:

* Alla Basic Greys papper: 7 kr /st   ord.9 kr /st

* Distresser för 49 kr /st  ord. 59 kr /st

Så skynda fynda i Bollnäs nu på eftermiddagen :-)

//Åsa


RSS 2.0